CommFlow

Over ons.

En hoe wij geloven in geïntegreerde en mensgerichte bedrijfscommunicatie

Tevreden klanten
0 +
Klantenverloop sinds 2014
< 0 %
Klanttevredenheid
0 /5

Onze visie.

In de snelle wereld van vandaag kan het belang van digitale communicatie en samenwerking niet genoeg worden benadrukt. De mogelijkheid om naadloos samen te werken op verschillende apparaten en platformen heeft de manier waarop we werken en met anderen omgaan veranderd. Any place, any time, any device is het nieuwe normaal geworden.

Nu we echter steeds meer op deze technologieën blijven vertrouwen, is het cruciaal dat we ook rekening houden met de menselijke impact van deze verschuiving.
Het is onze visie dat organisaties een betere toekomst om in te werken moeten creëren, waar mensen kunnen gedijen en effectief kunnen samenwerken om een uitstekende klantenservice te leveren en tegelijkertijd een gezonde balans tussen werk en privé te behouden.

Wij geloven dat alleen bedrijven die deze belofte kunnen waarmaken, in staat zullen zijn toptalent aan te trekken en te behouden in de toekomstige, steeds competitievere arbeidsmarkt.

about

Onze missie.

Bij CommFlow is het onze missie om organisaties best-in-class zakelijke communicatietools aan te bieden die naadloos aansluiten bij de bestaande samenwerkings- en bedrijfsapplicatieplatformen, zodat er een betere werkomgeving ontstaat, waar medewerkers een uitstekende klantenservice kunnen leveren terwijl ze de controle houden over hun werk-privé balans.

Wij merken dat veel bedrijven praten over het centraal stellen van mensen in hun activiteiten, maar worstelen om de tools te bieden om dit te realiseren. Daarom zetten wij ons in om oplossingen te leveren die niet alleen de productiviteit en communicatie verbeteren, maar ook het evenwicht tussen werk en privéleven en zinvolle verbindingen met collega's, klanten en het eigen netwerk bevorderen.

Ons doel is om organisaties te helpen een cultuur van samenwerking en empowerment te creëren, waarin iedereen kan gedijen en kan bijdragen aan uitzonderlijke klantervaringen.

Commflow's Tijdlijn.

1993

Oprichter Bart Goetvinck begon zijn carrière bij Royale Belge (later AXA) als system engineer. Nadien werkte Bart als infrastructuurspecialist voor verschillende bedrijven : Ericsson, Argenta en HP (later HPE)

2014

ICTforMore werd opgericht, een Cloud-pionier met de slogan "We love Cloud, you will too"

2014-2021

Permanente marktopvolging van de beste oplossingen voor bedrijfscommunicatie

2022

Overeenkomst met Telavox om Flow, het volgende niveau van mensgerichte VoIP in de cloud, op de Belgische markt te brengen.

2023

CommFlow is geboren. Mensgerichte bedrijfscommunicatie vanuit Scandinavië naar de Belgische markt

Scroll naar boven