CommFlow

Grote Ondernemingen.

Technologie verandert de wereld sneller dan ooit, maar mensen blijven het verschil maken

In de snelle wereld van vandaag kan het belang van digitale communicatie en samenwerking niet genoeg worden benadrukt. De mogelijkheid om naadloos samen te werken op verschillende apparaten en platforms heeft de manier waarop we werken en met anderen omgaan veranderd. Any place, any time, any device is het nieuwe normaal geworden.

Maak kennis met Commflow.

Dit is waar Commflow om de hoek komt kijken. Grotere organisaties beschikken vaak al over belangrijke zakelijke toepassingen zoals een CRM-systeem en samenwerkingstools. CommFlow kan de bestaande operationele backbone uitbreiden met een mensgericht bedrijfscommunicatieplatform om uw klanten te verblijden, uw medewerkers te versterken en uw activiteiten te stroomlijnen. Het volgende niveau van VoIP in de Cloud bewijst zich al vele jaren in de Nodics waar work-life balance en het recht op disconnect* al een hoeksteen van het bedrijfsleven is.
Sinds 1 april 2023 zijn werkgevers met 20 of meer werknemers in België verplicht een beleid in te voeren inzake "Het recht om te deconnecteren". Een concept dat in Scandinavië al langer bekend is.

Breng je medewerkers in flow.

Gemotiveerd op het werk, ontspannen en energiek thuis


Breng je klanten in flow.

Langdurige relaties opbouwen door de verwachtingen op het gebied van zakelijke communicatie te overtreffen

Breng je operaties in flow.

Activiteiten optimaliseren, risico's verminderen en bedrijfsgroei stimuleren


Onze referenties.

Pieter-Jan Uytterhaegen
Pieter-Jan Uytterhaegen

Zaakvoerder Garage Manu

Bij de installatie werden eveneens storingen naast de telefonie, zoals netwerk- en internetproblemen opgelost! Betrouwbare partner die geen loze beloftes maakt.

Els Van Hees
Zaakvoerder

Zaakvoerder Van Hees Bank & Insurance

Bij Commflow denken ze altijd mee met hun klanten. Top service!

Sven Van Wonterghem
Sven Van Wonterghem

Zaakvoerder

Als verzekeringsmakelaar is persoonlijk contact en een goede service iets waar ik met m'n team dagelijks op stuur. Van onze leveranciers verwacht ik hetzelfde en dat is het minst wat we van ICTforMore kunnen zeggen. Ze zijn een echte partner met een zeer persoonlijke en onberispelijke klanten service.

Laat ons jou helpen om je bedrijfscommunicatie meer mensgericht te maken

Ontdek hoe Commflow meerwaarde kan bieden aan jouw zaak

Scroll naar boven